Whitespace

Whitespace är en mindre byrå med ett 15-tal anställda. Vi vill fortsätta vara små, men vassa! Detta betyder inte att våra kunder är små. Tvärtom konkurrerar vi med större byråer, agenturer och konsultbolag. Idag är vi bland annat ansvariga för ett 10-tal kommuners digitala närvaro. Vi tar gärna ett helhetsansvar eftersom vi utöver design och digital utveckling även har egen kompetens inom support, drift, webbanalys och strategi.

Jobb hos Whitespace

Just nu inga annonser.

🌟 Välkommen till en snäll och lite annorlunda digital byrå. På Whitespace jobbar olika människor från olika platser i Sverige och Europa. För oss handlar remote-first om mer än att bara välja varifrån du vill jobba. Det innebär att alla på Whitespace ska ha samma förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb – oavsett var du bor.

Work-life balance

Det finns olika sätt att vara människa på. Vi på Whitespace har hittat ett arbetssätt som funkar för de olika livspussel och situationer vi lever i.

Det bästa från branschen

Whitespace konkurrerar med både stora konsultbolag och högprofilerade byråer. Det kan vi göra genom lång erfarenhet i kombination med smarta, skalbara metoder som lyfter fram det bästa av oss.

Snälla kollegor

Vi jobbar med de bästa och snällaste – oavsett var de befinner sig. På Whitespace kommer du ingå i ett team du kan känna dig stolt över.