Brightvision

Brightvision är en marknadsföringsbyrå som skapar resultatdrivna kampanjer åt tech-företag. Vi har hjärta, ödmjukhet och en "fun-loving attitude"! Med huvudkontor i Göteborg och anställda över hela världen arbetar vi tillsammans mot samma mål – att leverera resultat som gör att våra kunder kan sova gott om nätterna.

Jobb hos Brightvision

Just nu inga annonser.

Vi är ett härligt och ödmjukt gäng med bra humor enade kring ett gemensamt mål – att skapa marknadskampanjer som ökar försäljningen åt några av världens främsta techbolag. Under de senaste åren har vi expanderat snabbt. Med ett remote-team utspritt över hela världen, globala storkunder och ett nyrenoverat huvudkontor i Göteborg, har vi påbörjat vår resa till att bli Europas bästa B2B-byrå för techbolag. Vill du hänga med på resan?

Vi hjälper människor att växa

Vårt mål är att vara den bästa platsen för dig som vill växa, både privat och professionellt. Därför har vi som mål att att rekrytera internt och har många olika karriärvägar. Vi strävar efter att utveckla dina talanger, både för din egen men också för företagets skull.

Personlighet 

Att umgås med varandra och utvecklas ihop är något vi sätter värde på, därför bygger vi ett sammansvetsat team som vill åt samma håll. Vi rekryterar på personlighet eftersom en härlig, social och driven person alltid levererar. Personlighet framför meriter!

Frihet

Vi förväntar oss att du ständigt vill utvecklas. Då vet vi att du mår bra, och att vi en dag kommer att bli bäst. Men då behöver du friheten att göra ditt jobb under förutsättningarna som passar dig. Därför är vi ”Location Independent”, så behöver du jobba hemma, eller kanske från Malta – varsågod!  

Transparens

Ogillar du att beslut tas över ditt huvud och ingen förstår varför det togs? Det är något vi undviker här på Brightvision där vi har som ambition att ha högt tak. Transparens leder till förtroende vilket är grunden till bra teamwork. Vart du själv står i förhållande till dina utvecklingsmöjligheter och hur du ska nå dina mål är något du också alltid får svar på.

Glädje

Vi jobbar i en prestigelös miljö där vi ser och uppmuntrar varandra. Och skrattar högt en hel del. Om du har roligt på jobbet så kommer du också att göra kunderna nöjda. Trots att vi sitter utspridda i världen tycker vi om att vara sociala, virtuella AWs, quiz och teambuilding står därför ofta på agendan.